background
iGeek Software

Ne place ce facem si punem un accent puternic pe calitate si seriozitate.

Contactati-ne Acum

Pasiune si Ingeniozitate

iGeek Software SRL a fost infiintata in 2011, dar experienta in web, software si servere a inceput in 2005. Succesul nostru se datoreaza faptului ca lucram din placere, si avem o experienta vasta in domeniu. Suntem mereu la zi cu tot ce tine de tehnologie si securitate, si tot ce facem beneficiaza de un standard inalt de calitate!

Valorile Noastre

Indiferent de anvergura proiectului, vom folosi aceleasi procese si vom parcurge aceiasi pasi pentru asigurarea unui rezultat de calitate!

Seriozitate

Tratam orice client, mic sau mare cu acelasi interes si dedicare. Fie ca doriti un mic site de prezentare sau o aplicatie complexa, nu vom face diferente!

Calitate

Toate produsele marca iGeek Software SRL sunt testate corespunzator pentru a oferi un inalt nivel de calitate. Toate produsele noastre trec printr-un proces QA amanuntit.

Suport

Pentru toate produsele noastre oferim suport pe viitor, sau servicii de mentenanta unde este nevoie. Daca intampinati probleme, vom fi mereu acolo!

Aveti o idee buna sau cautati un partener?

Doriti o colaborare sau aveti o idee care merge pusa in practica si va putem ajuta? Suntem mereu in cautare de parteneriate sau colaborari!

Contactati-ne acum!